nieuws

Eerste editie van Het Onderwijscongres zeer geslaagd!

Op 16 mei 2019 vond na maandenlange voorbereidingen eindelijk de eerste editie van Het Onderwijscongres plaats in het Philips Stadion te Eindhoven. In totaal waren ruim 300   Nederlandse onderwijs-professionals te gast van alle                      onderwijsniveaus.                             

eqreqrMeer informatie: klik hier 

Over twee weken is het zo ver... Het Onderwijscongres 2019!

Nog slechts twee weken tot de eerste editie van Het Onderwijscongres plaatsvindt in het PSV Stadion te Eindhoven. Op dit congres krijgen alle onderwijsprofessionals de kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen én om geïnspireerd te worden door toonaangevende sprekers.

eqreqrMeer informatie: klik hier 

Subthema's van Het Onderwijscongres bekend!

Markteffect wil iets vernieuwends voor alle onderwijs richtingen aanbieden en actualiteiten, onderwerpen en problematieken die belangrijk zijn in het hedendaagse onderwijs naar voren laten komen. In afstemming met 25+ onderwijsexperts zijn er vijf subthema’s gedefinieerd.            

eqreqrMeer informatie: klik hier 

'Een droom die uitkomt!' 

Met de organisatie van Het Onderwijscongres komt voor Edgar de Beule, Algemeen Directeur en oprichter van Markteffect, een droom uit. ''We hebben het voor elkaar gekregen om nationale en internationale topsprekers aan ons congres te binden die hun kennis en kunde graag willen delen.'' 

Meer informatie: klik hier