Praktische informatie bezoekers

Volgende week is het zover: de eerste editie van Het Onderwijscongres 2019! In dit bericht brengen we je op de hoogte van alle praktische informatie rondom deze dag.

Ontvangst

Graag ontvangen we je op donderdag 16 mei bij hoofdingang 8 van het Philips Stadion. Vanaf 8.45 uur zijn de deuren geopend. Bij binnenkomst kun je je melden bij de registratiebalie, waar je een badge en het uitgebreide programma ontvangt. Uiterlijk 9.30 uur start het programma, maar kom vooral eerder om alvast in gesprek te gaan met studenten en andere deelnemers en om een kijkje te nemen op onze ‘High Tech Mini Campus’.

 Programma

Via deze link kun je alvast het uitgebreide programmaboekje van het congres bekijken met informatie over alle sprekers en best practices. Zij zorgen ervoor dat je de hele dag wordt uitgedaagd om jezelf, het onderwijs en de samenwerking in de keten te evalueren en verbeteren. Aan het einde van de dag gaan we op een innovatieve manier via een live-verbinding het gesprek aan met oud-minister van Onderwijs van de Verenigde Staten, Arne Duncan.

 Als je je nog niet hebt ingeschreven voor de breakout-sessies, doe dit dan zo snel mogelijk. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen om je in te schrijven voor de sessies, neem dan contact met ons op via onderwijscongres@markteffect.nl.

 Locatie en adresgegevens

Het congres vindt plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Via deze link vind je de adresgegevens, een routebeschrijving (voor de auto en de trein) en parkeerinformatie.

 Ticket

Kort voor het congres ontvang je een geautomatiseerde e-mail met je ticket voor het congres. Deze mail zal verstuurd worden door Summit, dit is de organisatie die de tickets verzorgt. Mocht je op woensdag 15 mei om 14.00 uur nog geen ticket hebben ontvangen (kijk ook even in je spam), neem dan contact met ons op via onderwijscongres@markteffect.nl. Tickets kunnen worden geprint of gescand vanaf je telefoon.

 We zien je graag op 16 mei in het Philips Stadion!

 Met vriendelijke groet,

 Irene Joris

Projectmanager Het Onderwijscongres 2019